ПРАТ "СТАРОСІЛЛЯ"

Код за ЄДРПОУ: 05414700
Телефон: (04848) 51232
e-mail: dionis_odessa@ukr.net
Юридична адреса: 68212, Одеська обл., Саратський район, с.Старосілля, вул. Чернова, буд.15
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
26.04.2011
62.1800000
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Обрання робочих органiв зборiв та затвердження регламенту зборiв.
2. Звiт голови правлiння про пiдсумки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк.
3. Звiт та висновки ревiзiйної комiсiї товариства за 2010 рiк.
4. Затвердження рiчної фiнансової звiтностi товариства за 2010 рiк.
5. Затвердження порядку покриття збиткiв за 2010 рiк.
6. Про визначення типу та змiну найменування товариства
7. Про внесення змiн та доповнень до статуту товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
8. Вiдкликання та обрання членiв наглядової ради. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правових договорiв з членами наглядової ради.
9. Вiдкликання та обрання членiв ревiзiйної комiсiї, затвердження умов цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами ревiзiйної комiсiї, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правових договорiв з членами ревiзiйної комiсiї.
По результатам загальних зборiв обранi робочi органи зборiв та затверджен регламент зборiв. Затвердженi звiти: голови правлiння, ревiзiйної комiсiї, рiчна фiнансова звiтностi товариства за 2010 рiк. Затверджен порядок покриття збиткiв товариства за 2010 рiк наступним чином: забезпечити покриття збиткiв товариства за 2010 рiк за рахунок прибутку наступних перiодiв. Щодо питань 6 та 7 порядку денного рiшення не прийнятi. Вiдкликанi та обранi члени наглядової ради, члени ревiзiйної комiсiї. Затвердженi умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами наглядової ради, членами ревiзiйної комiсiї, встановленi розмiри їх винагород; обрана особа, яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правових договорiв з членами наглядової ради, ревiзiйної комiсiї.
Пропозицiй до перелiку питань порядку денного чергових загальних зборiв вiд акцiонерiв не надходило. Позачерговi збори акцiонерiв в звiтному роцi не проводились. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.